Logo

Clubgebouw 'Eindelijk Thuis'
Vlisterweg 24
2871 VH Schoonhoven
info@smashkc.nl

Facebook NTTB

NTTB

2 mei 2022 door Ab

Clubkampioenschappen 2021 op 30 april 2022

Tja, het ziet er een beetje vreemd uit maar afgelopen zaterdag 30-4 speelden we bij Smash KC de clubkampioenschappen van 2021. Reden: Corona. Verdere uitleg lijkt me niet nodig.

We waren weer super blij dat we dit konden organiseren. Wel een beetje vreemde datum maar daar had uiteindelijk niemand het meer over.

De koffie stond om 9.00 uur klaar en de eerste wedstrijden gingen van start net na 9.30 uur. Voor sommigen een tijd waar je nog geen bal raakt.

De B-poule bestond uit vijf spelers. De A-poule uit 7 en er waren twee dubbel poules.

De finale in het dubbel ging tussen Robin van Randwijk / Mick Eegdeman (terug van weggeweest) en Remco Bont / Hidde Kraaijveld. Robin en Mick pakten de dubbeltitel. Gefeliciteerd mannen.

In de B-poule kwamen Cees de Gruijter en Jasper Stetter in de finale. Beiden hadden al meerdere keren de titel gewonnen en deze keer was het ook tot het laatste moment super spannend. Cees won in vijf games met 2 punten verschil en werd zodoende clubkampioen in de B-poule. Gefeliciteerd.

Dat je in de ochtend nog moet wennen maar toch ver kan komen bewees Frank Mulder. Verloor hij in de ochtend nog drie partijen, toch stond hij in de finale tegen Remco Bont. Remco won in de ochtend nog van Frank maar in de finale was Frank inmiddels warmgedraaid en won overduidelijk met 3-0 van Remco en mocht zich zodoende voor de derde keer clubkampioen noemen bij Smash.

Het was een schitterende dag met best veel publiek. Over 7.5 maanden gaan we op herhaling en spelen we het clubkampioenschap van 2022. Als het mag uiteraard.

Peter van den Heuvel