Logo

Clubgebouw 'Eindelijk Thuis'
Vlisterweg 24
2871 VH Schoonhoven
info@smashkc.nl

Facebook NTTB

NTTB

27 augustus 2018 door Ab

50-jarig feest groot succes!

Zaterdag 25 augustus vierden wij ons 50-jarig bestaan. Om precies te zijn was het op 20 augustus. Nadat het de hele zomer mooi en warm weer was, was het uitgerekend deze dag nat en koel. Maar goed, met wat tenten (1 ervan leek wel een vergiet) bleven we toch droog.

Na veel voorbereidend werk wat enorm werd gewaardeerd zat de zaal al vroeg vol voor een demonstratie van MJ Tafeltennis. Wat we allemaal kregen te zien was fantastisch en er zal hierover nog lang nagepraat worden. Ook de krant (Het Kontakt) en TV en Radio Krimpenerwaard waren aanwezig om verslag te doen van de feestelijkheden. Check beide sites voor een verslag.

De fototafel met diverse boeken en naslagwerken werd aandachtig bekeken en ook alle spellen achterin de zaal werden gebruikt. Tussendoor werden alle aanwezige clubkampioenen op de foto gezet. Van Geert Ouweneel 1970 (de oudste nog levende) tot Frank Mulder 2017 was bijna iedereen er.

Begin van de avond werd de BBQ aangezet en kregen we allemaal heerlijk eten voorgeschoteld. De dag werd afgesloten met ijs.

Iedereen die betrokken is geweest bij de voorbereiding, de dag zelf en ook de dagen erna worden bedankt voor hun inzet. Zonder jullie belangeloze inzet was dit niet mogelijk geweest.

Bestuur ttv Smash KC Schoonhoven