NTTB

20 december 2023 door Ab

Bjarne van den Haselkamp pakt clubtitel 2023

Zaterdag 16 december gingen een groep sportievelingen de strijd met elkaar aan om diverse clubtitels. In het enkelspel werd gestreden in de bekende A- en B-poule. Bij het dubbelspel werd iedereen in 1 poule geplaatst. Een soort van A/B-poule.

De laatste wedstrijd in het dubbelspel was ook gelijk de finale. Het was niet nodig om deze wedstrijd twee keer te spelen. Uiteindelijk gingen Mick Eegdeman en Bjarne van den Haselkamp er met de titel vandoor. Zij wonnen van het TOP duo Frank Mulder en John van Tuyl. Gefeliciteerd mannen.

In de B-poule ging de finale tussen Jake Constable en Jasper Stetter. Jasper de kampioen van vorig jaar en 3 maal winnaar in de afgelopen 6 jaar won ook deze editie. Jasper gefeliciteerd met het verlengen van je kampioenschap. Volgend jaar A-poule?

In de A-poule streden zeven deelnemers voor de vier halve finale plekken. Daarin kwamen uiteindelijk Frank Mulder, John van Tuyl, Remco Bont en Bjarne van den Haselkamp. Van deze vier gingen Frank en Bjarne door naar de finale. Hierin was het klassenverschil duidelijk zichtbaar. Bjarne speelt tweede divisie en Frank eerste klasse. Ook niks mis mee maar duidelijk een te groot verschil. Frank ging er met 3-0 af en zodoende pakte Bjarne zijn eerste clubtitel. Gefeliciteerd.

Tijdens de prijsuitreiking werden de kampioenen in de competitie nog een beetje in het zonnetje gezet. Jasper, Jake en Cees werden kampioen in de vijfde klasse duo tijdens de voorjaarscompetitie. Tijdens de najaarscompetitie werden Jan, Cees en Sem kampioen in de zesde klasse. Ook al deze mannen gefeliciteerd met jullie kampioenschap.

Voor in de agenda. Zaterdag 13 januari tussen 15.00 en 17.00 uur proosten we op het nieuwe jaar tijdens de nieuwjaarsborrel. Maandagavond 22 januari is er voor alle leden weer de jaarlijkse ledenvergadering. We starten om 20.00 uur. Aanmelden niet nodig. Afmelden graag.

Het bestuur van ttv Smash KC wenst u fijne kerstdagen en alvast een gelukkig, gezond en sportief 2024.