Logo

Clubgebouw 'Eindelijk Thuis'
Vlisterweg 24
2871 VH Schoonhoven
info@smashkc.nl

Facebook NTTB

NTTB

24 mei 2023 door Ab

Verslag voorjaarscompetitie 2023

Een beetje laat nieuwsbericht over de afgelopen competitie maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Hoe hebben de Smash teams het gedaan?

Smash KC 1 regulier (drie tegen drie) speelde dit seizoen in de 5e klasse. Dit team bestaat als sinds mensenheugenis uit Cees deĀ  Gruijter, Jan Lindsen en Rob Stremme. Door omstandigheden heeft Jasper Stetter ook zijn inbreng gehad. Smash speelde in een poule van vijf. Met een zeer minimaal verschil van 1 punt werden ze geen laatste maar vierde. Dus lijfsbehoud. Zet hem op mannen in de najaarscompetitie.

Smash KC 1 duo speelt derde klasse en werd met 29 punten tweede. Mick Eegdeman speelde veruit de meeste wedstrijden en won 13 van de 16 potjes die hij speelde. Remco Bont, Ab Muilwijk, Sem van der Stigchel en Arjan Versluijs maken dit team compleet. Voor jullie de uitdaging om volgend seizoen de titel te pakken.

Het tweede duo team van Smash komt uit in de vijfde klasse en werd met 26 punten uit 8 wedstrijden kampioen. Jasper Stetter en Jake Constable enorm gefeliciteerd met deze prestatie. Cees de Gruijter viel ook een keer in met twee winstpartijen en zorgde zo misschien wel voor het verschil van 2 punten met de nummer twee Avanti. Volgend seizoen is handhaving in de vierde klasse jullie uitdaging.

Gelukkig kunnen we bijna de gehele zomer doortrainen bij Smash zodat we weer topfit aan de najaarscompetitie kunnenĀ beginnen.

Peter van den Heuvel